Ontdek ons aanbod

Educando werkt in de regio Liedekerke, Dilbeek, Ternat, Affligem, Roosdaal, Pamel, Ninove. Woon je buiten deze regio en wil je toch een beroep doen op onze diensten? Contacteer ons!

Bijlessen & huiswerkbegeleiding

Zit je soms ook met het handen in het haar als je voor een toets moet studeren? Of heb je moeite met je huiswerk? Loopt die planning altijd in de soep? Contacteer ons gerust voor een kennismakingsgesprek.

Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we na waar de moeilijkheden zitten. Daarna zoeken we samen een haalbaar plan van aanpak, want you (Edu) Can Do it! 

Huiswerkbegeleiding gebeurt altijd individueel, tenzij je graag samen met een vriend of vriendin huiswerkbegeleiding wil.

Edukampen

Edukampen: dit zijn vakantiekampen waarbij de focus zowel op spel als bijleren ligt. Er worden Edukampen georganiseerd voor kinderen, jongeren en ook jongvolwassenen. De thema’s variëren van taal, statistiek tot een heus 3-daagse ter voorbereiding van de universiteit! 

Bijlessen Nederlands

Bij Educando kan je terecht voor kwaliteitsvolle (bij)lessen Nederlands.

Dankzij jarenlange ervaring als (bijles)leerkracht Nederlands is het mogelijk om een persoonlijke aanpak te garanderen. Tijdens de sessies wordt de leerstof op een zo leuk mogelijke en pedagogisch verantwoorde manier aangebracht.

 

Bijlessen worden altijd individueel gegeven, tenzij je graag samen les volgt met een vriend of vriendin.